Wederom succesvolle (vervolg) cursussen viool en cello!

Wederom succesvolle (vervolg) cursussen viool en cello!

Woensdagmiddag 3 juli 2019, een speciale middag voor de cursisten van de projecten ‘Viool- en Cellospelen voor een Slimmer Kind’. Ouders, oma’s en opa’s en bekenden vormden het publiek tijdens deze laatste bijeenkomst van beide cursussen.  

De eerste groep van de middag bestond uit de leerlingen cello die deel hadden genomen aan de vervolgcursus ‘Steeds Beter’ gegeven door Godelinde Dolaard. De cursisten hebben laten horen wat ze in de afgelopen 12 lessen bijgeleerd hebben, petje af. Er werden zowel individuele als gezamenlijke stukken ten gehore gebracht en iedereen ontving zijn of haar welverdiende diploma. Tot slot werd samen met het leerlingenorkest MaeStRO!, onder leiding van Yannick Hiwat, het Braziliaanse ‘Mama Paquita’ gespeeld. Eén van de cursisten heeft zich inmiddels aangesloten bij het leerlingenorkest MaeStRO! en iedereen zal na de zomervakantie doorgaan met de cursus ‘Steeds Beter 2’.

Diploma-uitreiking aan de aanwezige cellisten

De tweede groep bestond uit de leerlingen viool die de introductiecursus gevolgd hadden bij docent Govar Hamid. De leerlingen hebben gezorgd voor een echt concertje, door liedjes uit het boek ‘Fiddle Time Joggers’ te spelen. De middag werd feestelijk afgesloten met de uitreiking van de welverdiende diploma’s en een gezellige nazit met limonade. Evenals bij de cellocursus zullen alle leerlingen na de zomervakantie doorgaan met een vervolgcursus. Als Stichting zijn wij hier erg blij mee!

Diploma-uitreiking aan de violisten
Nieuws