Mooi promsconcert met BSUR

Mooi promsconcert met BSUR

Ondanks het druilerige weer op zaterdagavond 11 oktober hadden toch veel mensen de weg naar Huis van de Heuvel in Breda weten te vinden om het concert van Popkoor BSUR en het Symfonisch RuimteOrkest tekomen meemaken. De zaal was mooi uitverlicht (dank aan Caspar met zijn team!) en de versterking van het koor zorgde voor een goede geluidsbalans.

Het SRO opende het concert met New World Symfony en aansluitend de Hongaarse dansen. Daarna volgden enkele nummers van BSUR, die werden begeleid door hun combo. Voor de pauze werd het gezamenlijke “Skyfall”, de titelsong van de laatste James Bondfilm, gezongen en gespeeld. Na de gezellige pauze speelden we lichtere werken met o.a. de St. Louis Blues, “You’ve gotta to be me” en de Cubaanse dansen. Na het dankwoordje van voorzitter Martin Wildeboer werd besloten met “Music” van John Miles. Het publiek reageerde enthousiast en beloonde koor en orkest met een staande ovatie. BSUR zou graag in de toekomst nogmaals met ons willen samenwerken.

Dank aan Ad Akkermans die weer mooie foto’s maakte. Deze kunnen bekeken worden op: https://plus.google.com/photos/115539512041960258735/albums/6069809859234393601

Nieuws